westras vit hemsida.jpg

Westras coffice

Är ett samarbete mellan Westras och Björklunds Kafferosteri. Westras är ett co-working space för entreprenörer i hjärtat av Västerås. När Westras grundades var en del av konceptet att erbjuda de som sitter och jobbar där ett café som utlovar härlig stämning och gott kaffe. Det började spånas och kom ganska snabbt fram till att kaffe är ett viktigt födoämne för individer som vill jobba mycket och skapa något extra. Att ta fram detta med Björklunds Kafferosteri som också är entreprenörer i Västerås kändes för båda parter som ett mer än självklart val. Därifrån jobbades konceptet fram med en kaffebar, och namnet Coffice är en kombination mellan ”coffee” och ”office”.

Bakverk & bröd kommer från Bygdens bageri i Kärrbo vilket är ett stenungsbageri med fokus på mathantverk och bra råvaror. Våra fräscha sallader är gjorda på riktiga kvalitetsråvaror av Salladsmagasinet. Pastan är komponerad av Christoffers Mat som driver The Nutmeg House här i Västerås.

Nu öppnar vi dörrarna för Westras Coffice By Björklunds, ett kafé där vi ska erbjuda sann kaffekärlek. Här utmanas gäster i vad ett gott kaffe kan och ska smaka.

 

Öppettider

Måndag - Fredag 07:30-17:00

Melkerhuset
Kopparbergsvägen 6

070 - 418 80 09

Varmt välkomna!

 
soffgrp1.jpg
cap3.jpg
 
bardisk.jpg
cafe.jpg