Logga_petrol_bakgr0.jpg

Westras coffice

Är ett samarbete mellan Westras och Björklunds Kafferosteri. Westras är ett co-working space för entreprenörer i hjärtat av Västerås. När Westras grundades var en del av konceptet att erbjuda de som sitter och jobbar där ett café som utlovar härlig stämning och gott kaffe. Det började spånas och kom ganska snabbt fram till att kaffe är ett viktigt födoämne för individer som vill jobba mycket och skapa något extra. Att ta fram detta med Björklunds Kafferosteri som också är entreprenörer i Västerås kändes för båda parter som ett mer än självklart val. Därifrån jobbades konceptet fram med en kaffebar, och namnet Coffice är en kombination mellan ”coffee” och ”office”.

Bakverken kommer från Skeppshandels Stenugnsbageri i Köping där allt bakas med svenska råvaror; helst från lokala producenter. Maten är komponerad av Christoffers Mat som även driver ”The Nutmeg House”.

Nu öppnar vi dörrarna för Westras Coffice By Björklunds, ett kafé där vi ska erbjuda sann kaffekärlek. Här utmanas gäster i vad ett gott kaffe kan och ska smaka.

 

Öppettider

Måndag - Fredag 07:30-18:00

Melkerhuset
Kopparbergsvägen 6

070 - 418 80 09

Varmt välkomna!

soffgrp1.jpg
cafe.jpg
 
bardisk.jpg
fika1.jpg
cap3.jpg